TeHo-logo_PNG

Om oss

TeHo Redovisning AB är en mindre redovisningsbyrå placerad på Stigbergsliden i centrala Göteborg. TeHo har sedan starten 2007 varit en fullservicebyrå som erbjudit allt från fakturering, löpande bokföring, reskontrahantering, momsredovisning, löner, bokslut och deklarationer.

Inga uppdrag är för små, Du avgör vad Ditt företag behöver hjälp med. Vi har flexibla lösningar för att passa just Ditt behov.

Vi låter Dig fokusera på Din verksamhet och sparar samtidigt pengar åt Dig. Vi arbetar med ett aktivt engagemang i Ditt företag och vill fungera som Ditt bollplank i ekonomiska frågor.

Stigbergshuset Majorna

Medarbetare

Ted Holmgren,
0737-04 86 39
ted@tehoredovisning.se

Ted grundade TeHo Redovisning 2007 och har med över 30 års yrkeserfarenhet som ekonom i ledande ställning gedigen erfarenhet inom såväl redovisningsområdet som inom affärsutveckling.

Christoffer Holmgren,
0735-10 59 89
​christoffer@tehoredovisning.se

Christoffer har arbetet på företaget sedan han avslutade sina ekonomistudier på Högskolan i Uddevalla 2007. Med sin erfarenhet från flertalet styrelseroller är han en tillgång för alla våra kunder.

Ljubica Bulajic
0701-43 60 05
ljubica@tehoredovisning.se

Ljubica är TeHo Redovisnings senaste tillskott och  har arbetat hos oss sedan våren 2020. Ljubica har arbetat som redovisningkonsult sedan 2014 och är med sina erfarenheter från tidigare byråer en tillgång för våra kunder.