TeHo-logo_PNG

Ny partner inom juridisk rådgivning

Våra kunder har länge efterfrågat juridisk rådgivning av hög kvalitet till ett lågt pris och nu kan vi äntligen presentera vår nya partner inom juridisk rådgivning: REAR.

Genom samarbetet med REAR kan vi nu erbjuda våra kunder experthjälp av professionella rådgivare inom allmän affärsjuridik, avtals- och kontraktsrätt, bolagsrätt, insolvensrätt, fordringsrätt, fastighets- och hyresrätt, skatterätt, familjerätt, arvsrätt och immaterialrätt. Göteborgsbaserade Rear kan träffa våra klienter fysiskt i  Göteborg, Härryda och andra närliggande kommuner samt Uppsala och Stockholm.

Vi på TeHo Redovisning kan genom vårt nya samarbete säkerställa kvaliteten på den juridiska rådgivningen och är glada över en partner som i linje med vårt arbete strävar efter att tillgängliggöra juridiken på ett sätt som gör den lättförståelig för våra klienter.